GEJMING

Star Wars Outlaws ima novi foršpan i službeni dan izlaska

10.04.2024 u 09:34

Bionic
Reading

UbiSoftov izlet u svijet svjetlosnih sablji oslanja se na najjače elemente dugovječne franšize, uz datum izlaska koji se podudara sa najnovijom Star Wars TV serijom

Ubisoft je upravo objavio još jedan trailer za Star Wars Outlaws, ovaj put fokusirajući se na priču. Novi trailer u prvi plan stavlja razne krijumčare i lopove s kojima ćete raditi u dalekoj, dalekoj galaksiji. Igra također nastavlja izgledati apsolutno prekrasno, zahvaljujući pokretaču Snowdrop programera Massive Entertainment.

Igra također izgleda jako zabavno. Preuzimate ulogu kriminalca Kay Vess dok pokušava osvojiti svoju slobodu obavljajući razne poslove za stanovnike podzemlja. Trailer prikazuje Jabbu the Hutta, Hana Sola smrznutog u karbonitu i svakakve druge 'trepni i propustit ćeš' detalje, piše Engadget.

Igra je također dobila stvarni datum izlaska - 30. kolovoza, što je za nekoliko mjeseci. Ovaj datum izlaska izvorno je procurio putem japanske verzije trailera i primijetio ga je Insider Gaming, ali sada je službeno potvrđen.

Izvor: Društvene mreže / Autor: UbiSoft

Star Wars Outlaws bit će dostupan na PlayStationu 5, Xbox Series X/S, Amazon Luna i PC-u, a predbilježbe su dostupne upravo sada. Osnovna verzija igre košta 70 eura, iako postoje posebne verzije koje se dodatno naplaćuju. Ovi premium paketi uključuju kozmetičke DLC-ove, pakete ilustracija i ekskluzivnu misiju.

Datum izlaska u kolovozu znači da će je fanovi moći igrati odmah nakon završetka nadolazeće serije Star Wars: The Acolyte na Disney+.