SAJMOVI

Ove godine čeka nas najveći Reboot InfoGamer

28.10.2016 u 13:51

Bionic
Reading

Reboot InfoGamer 2016 u svom petom izdanju nastavlja rasti i uvrštava se na ljestvicu najvećih i najznačajnijih gejming sajmova u čitavoj Europi

Sajam će se održati na prostoru Zagrebačkog velesajma na dosad najvećemprostoru, a odvijat će se dan dulje. Tijekom tih šest dana fokus ćebiti na predstavljanju najnovijih videoigara, razvojnih studija i dizajnera, i onih nezavisnih, te izdavača, VR hardvera, gaming hardvera, analognih igarate na velikim i internacionalnim eSports turnirima.

Reboot InfoGamer u novoj će godini održavanja tako svojom veličinom prerasti neke od najutjecajnijih europskih sajmova.



Organizatori ove godine očekuju više od 70.000 posjetitelja. Ponovno se povećava broj velikih svjetskih izdavača, samim time i predstavljanja najnovijih igara i gaming hardvera. U suradnji s najvećim regionalnim udrugama ponovno će biti organiziran i niz velikih eSports turnira, a oni će imati i svoju zasebnu halu!

Dugogodišnja podrška nezavisnim razvojnim studijima iz čitave Europe i regije se nastavlja te će taj dio sajma ove godine biti veći i stavljen pod novo zajedničko ime - Reboot InfoGamer Indie Games Festival.

Sajam će se održati u pet do šest paviljona (8, 8a i 9, 10 i 11a) na površini većoj od 15.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, u kojem će se predstaviti dvjestotinjak izlagača, a bit će igrivo čak više od 600 jedinica za igranje te 100 uređaja za virtualnu stvarnost.