BANG BANG

Titanfall 2 dolazi krajem tjedna! Evo uživo snimljenog foršpana!

26.10.2016 u 09:01

Bionic
Reading

Kao što to obično biva prije izlaska igre, veliki izdavači zapucaju iz svih oružja te gejmerima dostave najspektakularnije foršpane koje si marketing može priuštiti. Titanfall 2 nije izuzetak u tome

U najnovijem videouratku pod imenom 'Become One' glavnu ulogu imaju pilot i njegov prijatelj - ubojit inteligentni stroj težak dvadesetak tona. Uživo snimljeni foršpan daje nam kratak uvid u ono što će nas čekati kad igra izađe ovog petka 28. listopada.

Bez okolišanja, recimo kako je foršpan (iako bolno pretenciozan)  snimljen jako, jako dobro. Koreografija borbe je super, a sve prati 'modificirana' skladba 'Bang Bang (My Baby Shot Me Down)' koja u opisu videa glasi 'Bang Bang (My Titan Shot Him Down)'. He, he, vickasti EA.

Uglavnom, ono na što su autori ovog uratka vjerojatno ciljali je referenca na film Quentina Tarantina 'Kill Bill', u kojem gore spomenuta skladba ima trunkicu više smisla. Ovdje je jednostavno sve svedeno na stil, eksplozije i brutalno smicanje neprijateljske žive sile i mašinerije.

I da, pogodili ste - nećete vidjeti ni milisekunde konkretne igre. Realno, nema razloga za brigu s obzirom na to da je do danas izašlo puno više foršpana za Titanfall 2 nego što ijednom živom gejmeru zapravo treba.

Titanfall 2 dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One. Izdaje ga Electronic Arts, a razvija Respawn Entertainment.