NEOBIČNA PROMOCIJA

Korejske reklame za World of Warcraft krcate su dramom

24.09.2016 u 10:47

Bionic
Reading

Za razliku od foršpana i najava koje iz dana u dan gledamo na zapadnom tržištu, istočnjačke reklame za videoigre ponekad znaju biti u najmanju ruku neobične. Ovo, naravno, vrijedi ako ih gledamo kroz zapadnjačke standarde

Južnokorejske reklame za najnoviju ekspanziju World of Warcrafta opisuje igranje kroz odnos oca i sina. Riječ je o vrlo specifičnom i zabavnom twistu na obiteljsku dramu začinjenu sjajnim punchlineovima. World of Warcraft: Legion je, podsjećamo, izašao prije mjesec dana te je uvjerljivo jedna od najboljih ekspanzija u posljednjih nekoliko godina.

Kako Blizzard ovu igru reklamira u Južnoj Koreji, saznajte u ovoj kompilaciji spotova. Također, ako to niste učinili, obavezno upalite titlove.

Ovo nije prvi put da je Blizzard na ovaj način reklamirao svoje videoigre. Ista agencija unajmljena je za reklamnu kampanju popularne kartaške igre Hearthstone: Heroes of Warcraft. I da, reklame su jednako bizarne i zabavne kao i one za World of Warcraft: Legion.

Hearthstone je dostupan na Androidu, iOS-u, Mac OS-u i Windowsima dok je World of Warcraft dostupan na Windowsima i MacOS-u.