TEŠKO DO BOLA

Pogledajte prvih sat vremena Fallout 4: Nuka-Worlda

26.08.2016 u 08:30

Bionic
Reading

Peti i konačni DLC za Bethesdin Fallout 4 predstavljen je tijekom nedavnog streama u kojem je razvojni tim nastojao preživjeti jedno od najopasnijih područja u čitavoj igri

Riječ je o napuštenom parku Nuka-World u kojem bi trebali nastradati ama baš svi likovi - osim onih najjačih. Autori otvoreno tvrde kako se radi o avanturi napravljenoj za potpuno opremljene likove s tridesetim nivoom iskustva ili naviše. Štoviše, to su demonstrirali tijekom prijenosa uživo. I da, čak je i njima bilo teško probijati se kroz zabavni park iz pakla.

Također, iako je to u neku ruku nemoguće postići, autori su demo odradili bez ikakvih spoilera. Premda je prijenos gotov, njegova snimka i dalje je dostupna. Štoviše, ona je tu u cjelini.

'Ovaj DLC napravljen je za visoke levele. Željeli smo gejmerima koji su dugo igrali ponuditi izazov. Signal koji vas zove u Nuka-World počet će se emitirati kad navršite trideseti level, no budite uvjereni kako će vam za uspjeh trebati čak i pokoji iznad planirate li DLC završiti, a da svaka beštija ne ubije boga u vama', rekao je voditelj Matt Grandstaff.

Nuka-World dolazi 30. kolovoza na Windows, PlayStation 4 i Xbox One, a koštat će 14,99 eura. Za njega ćete, kao i za sve ostale DLC-e Fallouta 4, morati imati izvornu igru.