POTAPANJE BRODOVA

World of Warships uplovio u otvorenu betu

03.07.2015 u 10:19

Bionic
Reading

Veliki brodovi, veće bitke i najveće eksplozije, glavni su aduti nadolazećeg Wargamingova naslova World of Warships, a koliko čitava stvar valja, od nedavno možete procijeniti i sami

Svi PC gejmeri koji od pamtivjeka govore kako PC nema dovoljno igara u kojima se ogromni brodovi međusobno komadaju gomilom eksplozivnih projektila, konačno su došli na svoje. Wargaming, tvorci iznimno popularnog multiplayer naslova World of Tanks, pokrenuli su otvorenu betu svoje najnovije igre World of Warships.

Kao što i naslov nalaže, radi se o igri koja se bavi bitkama brodova...ogromnih, do jarbola naoružanih ratnih brodova. Igrači (trenutno) na raspolaganju imaju velik broj plutajućih pucaljki iz japanskih i američkih tvornica, makar autori tvrde da će se popis tijekom idućih par mjeseci poprilično proširiti. Do tada ne treba brinuti, s obzirom da su spomenuti brodići i te kako spremni isporučiti nekoliko stotina tona ubojitog šrapnela direktno u, pa, brodove onih koji igraju za protivnički tim.

Kao i sve Wargamingove igre, Warshipsi nasljeđuju poznati mikrotransakcijski sustav, kao i tehnološko stablo kroz koje se igrač polako penje ne bi li otključao još jače i razornije brodove.

Više informacija, kao i link za download, možete pronaći ovdje, a ako vam treba dodatna motivacija, tu je i gameplay trailer za američku liniju borbenih brodova.

World of Warships - američke krstarice