IMAMO I TRAILER!

Milestone najavio MotoGP 15

01.04.2015 u 09:08

Bionic
Reading

Najnoviji nastavak čuvene moto simulacije dolazi već ovog proljeća te donosi nekoliko zanimljivih novih modova i opcija

Milestone ne prije dva dana službeno objavio najnoviji u seriji MotoGP trkaćih naslova. Kao što već vjerojatno znate, radi se o motorističkom simulatoru koji se prije svega ponosi realističnim modelom vožnje, prekrasnom grafikom te (očekivanom) prisutnošću svih licenciranih timova svjetskog motoGP-a.

Ovogodišnji MotoGP, adekvatno nazvan MotoGP 15, donosi dosta noviteta, a jedan od glavnih je sveobuhvatna karijera. U njoj će igrači moći izabrati i stvoriti jedinstvenog vozača koji će napredovati kroz karijeru okupljajući sponzore, stvarajući svoj vlastiti tim ili priklanjajući se jednom od postojećih.


Milestone ističe kako je velika količina pažnje posvećena osobnom pristupu, što u principu znači custom kacige, odjeću, kao i naljepnice na motoru. Nažalost mnogih ovo ujedno i znači da niti ove godine nećemo moći završiti prvenstvo koristeći motoristu od 260 kilograma

Ostali noviteti uključuju svjetsku top listu izazova, više poznatu pod imenom beat the clock. Ovaj dodatak Moto GP-u daje dodatnu kompetitivnu komponentu u kojoj igrači moraju završiti određenu stazu koristeći specifično podešen motor. Njihov rezultat biti će uspoređen sa onim drugih igrača, što znači samo jednu stvar - netko će u nekom ludom trenu otkriti glitch kao u Driveclubu i završavati staze za pola desetinke.

Konačno, igrač će moći izabrati između preko dvadeset različitih motocikala raspoređenih u tri klase.

Moto GP 2015. najavljen je za proljeće 2015., a njegov najnoviji trailer možete pogledati baš sad!

MotoGP 15 trailer

izvor: DSOgaming