RADOST

Rockstar: GTA V će se moći igrati iz prvog lica

23.09.2014 u 07:08

Bionic
Reading

Legendarni razvojni studio na svojim je stranicama objavio da će najnovija igra u franšizi dobiti i FPS mod, i onda objavu vrlo brzo povukao

GTA V se i dosad mogao igrati iz prvog lica, no uz pomoć različitih modova zbog čega to nikada nije bilo na nekoj ozbiljnijoj razini. No i to bi se, čini se, moglo promijeniti. Naime, Rockstar je na svojim stranicama objavio da će se na nadolazećim verzijama GTA V igra moći zaigrati iz prvog lica.

Objava je vrlo brzo maknuta, no zabilježio ju je jedan korisnik Reddita. Vlasnici PlayStationa 3 i Xboxa 360 u prvom će licu moći samo voziti što znači da će se napokon moći vidjeti interijer vozila. A svi oni koji će imati next-gen i PC verzije, iz prvoga će lica moći obavljati sve radnje.


U istom postu Rockstar najavljuje brojna tehnička i grafička poboljšanja, kao i video-editor kojim će vlasnici PC-a moći slagati različite video-sekvence i onda ih uploadati na YouTube i slične servise.

Objava spornog teksta vezana je uz datum 12. rujna, a next-gen verzije na tržištu će se pojaviti 18. studenog. PC verzija izlazi krajem siječnja sljedeće godine.

GTA V PS4 foršpan

izvor: Eurogamer