AUTOR OTKRIO

Konačno je objavljen datum izlaska za Wasteland 2

22.08.2014 u 10:29

Bionic
Reading

Tvorac originalnog Wastelanda na Twitteru je objavio službeni datum izlaska retro-RPG-a za kojim vape svi fanovi Fallouta

Wasteland 2, dugo najavljivani postapokaliptični RPG koji razvija In-Xile Entertainment, konačno ima službeni datum izlaska. Brian Fargo, šef projekta i autor originalnog Wastelanda, jučer je na Twitteru objavio točan datum izlaska ove iznimno iščekivane igre.

Nastavak Wastelanda kreće u digitalnu i fizičku distribuciju 19. rujna. Kickstarterom financiran projekt Wasteland 2 nasljednik je duge loze igara koje su inspirirale i popularizirale postapokaliptični roleplaying na računalima.



Temeljena na originalnom naslovu iz 1988. te stvarana pod vodstvom ekipe koja ga je kreirala, ova vas igra stavlja na čelo odreda Rangera. Oni su posljednji branitelji reda i mira u nuklearnim ratom opustošenoj Americi. Kao i u nešto poznatijem Falloutu, susretat ćete se s neobičnim NPC-ima, donositi dugoročne odluke te sudjelovati u napetim borbama na poteze. Wasteland 2 je najavljen za Windowse, Linux i OS X.