Funtime GDJE SU NESTALE ZLATNE RIBICE

Nepoznat bizarni stvor izvučen iz jezera

  • Autor: tportal.hr
  • 21.5.2010 14:42:27
  • 21.5.2010 12:42:51

Pas Sam izvukao je početkom svibnja neidentificirano stvorenje iz jezera Velika pastrva na indijanskom području Kitchenuhmaykoosib u Ontariju u istočnoj Kanadi

Dlakavo stvorenje koje je pas Sam izvukao na obali jezera Velika pastrva u Ontariju pokrenulo je svakakve spekulacije o čemu se zapravo radi. Uz psa su bile dvije medicinske sestre koje su fotografirale bizarnog stvora te stavile slike na lokalnu internetsku stranicu. Kasnije su ga i drugi mještani tražili, no stvorenje je nestalo.

Osim što je bio prekriven dlakom svugdje osim po licu i gornjem dijelu glave, stvor je imao rep kao u štakora dug oko 30 centimetara. Neki ljudi misle da se radi o vidri, iako glava stvorenja najviše podsjeća na divlju svinju.

Čak i lokalni šef policije Donny Morris kaže da ne zna o čemu se radi te da ga je stvor zainteresirao kao i svakog drugog. Mnogi misle da je u pitanju još jedno stvorenje poput onog nađenog u Montauku prije dvije godine, u blizini postrojenja gdje se vrše eksperimenti na životinjama.

Stvorenje fotografirano u Montauku na južnoj obali Long Islanda uglavnom se smatra rakunom, no postoje i oni koji misle da se radi o El Chupacabri, biću iz južnoameričkih legenda. A možda se radi o drugom primjerku bizarnog stvorenja nađenog prošle godine u mjestu Cerro Azul u Panami.

Koje god objašnjenje bilo točno, zasad imamo još jedan misterij kojim će se kriptozoološka zajednica s veseljem pozabaviti.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više