Funtime GOLO I PREBIJENO

Stravično stvorenje snimljeno u Panami

  • Autor: K. D.
  • 17.9.2009 15:18:45
  • 17.9.2009 14:26:52

I dok se javnost još uvijek u čudu pita o kakvom je biću riječ - je li nova varijanta čudovišta Montauk fotografiranog prošle godine na njujorškoj plaži, ljenivac kojem je otpala dlaka, mutirani ogoljeli rakun ili nešto sedamnaesto - jedno je jasno. Izgleda bolesno i ima kandže

Tinejdžeri u Panami snimili su bizarnu ubijenu zvijer prevaljenu preko kamena u mjestu Cerro Azul, sjeverno od glavnoga grada. Mladići kažu da su je od straha napali štapovima te je mrtvu bacili u vodu. Kasnije su se vratili snimiti tijelo još uvijek neidentificirane životinje.

Fotografije su se povlačile po blogovima kriptozoologije, gdje je ponuđeno nekoliko odgovora. Zbog vidljivih pandži neki su ustvrdili da je riječ o ljenivcu, kojem je zbog nečega otpala dlaka.

Sve podsjeća na prošlogodišnju monstruoznu senzaciju čiji je leš isplivao na njujorškoj plaži. Mnogi su pokušali identificirati tzv. Montauk Monstera rekavši da je riječ o psu, ali kako su ostaci životinje nestali, službeno je objašnjenje izostalo. Stvorenje je izgledalo ovako:

mashable.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više