istraga u tijeku

Muškarac u Osijeku je ubijen, policija uhitila tri osobe

17.10.2023 u 13:47

Bionic
Reading

Muškarac čije je tijelo pronađeno u utorak ujutro u dvorištu stambene zgrade u Osijeku žrtva je nasilnog čina, pokazao je očevid, izvijestilo je osječko županijsko tužiteljstvo

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Miroslav Dasović izjavio je novinarima na mjestu događaja u Županijskoj ulici da se sumnja na nasilnu smrt, u vidu kaznenog djela i da se nastavlja kriminalističko istraživanje. Očevid još traje, prikupljaju se i izuzimaju tragovi koji će biti poslani na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić". Tijelo žrtve prevezeno je na Odjel patologije osječkog KBC-a radi utvrđivanja uzroka i nastanka smrti, kazao je Dasović.

Napominje da identitet žrtve još nije utvrđen, ali se radi o osobi srednje životne dobi. Novinarima nije mogao odgovoriti mogu li dosad pronađeni tragovi nekoga povezati s kaznenim djelom, dodavši kako se tragovi i dalje prikupljaju.

Jutarnji list je objavio, prema neslužbenim informacijama, da su zbog sumnje u sudjelovanje u ubojstvu uhićene tri osobe.

  • +10
U dvorištu stambene zgrade u Osijeku pronađena mrtva osoba Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos

Policija je jutros izvijestila da joj je nešto prije osam sati dojavljeno da se, u Županijskoj ulici, u Osijeku, u dvorištu stambene zgrade nalazi nepoznati muškarac, koji leži i ne daje znakove života. Policijski službenici žurno su izašli na mjesto događaja, gdje je liječnik osječko-baranjskog Zavoda za hitnu medicinu potvrido smrt muške osobe, naveli su u osječko-baranjskoj policiji