Poslovni vodič 3. LISTOPADA

Okupljanje svjetskih HR lidera u Zagrebu

  • Autor: tportal.hr
  • 20.9.2011 20:26:25
  • 20.9.2011 16:28:07

Zagreb će 3. listopada okupiti neke od vodećih stručnjaka za ljudske resurse u svijetu i regiji na konferenciji The Croatian HR Experience, kojoj je cilj na interaktivan i inovativan način predstaviti globalne trendove u HR industriji. Konferencija će se održati u hotelu Antunović, a organizira je The P World u suradnji s portalom Posao.hr i HR Centrom

The Croatian HR Experience prva je konferencija o ljudskim resursima na ovom području koja se temelji na doživljaju, iskustvu i interaktivnosti te koja okuplja velik broj svjetskih stručnjaka. Deset HR lidera podijelit će svoja iskustva i sudionicima omogućiti detaljan uvid u aktualne trendove i problematiku koja zaokuplja ljudske resurse. Među predavačima se nalaze Julius James iz UBS-a; Neil Wilks iz Nokije; Miguel Premoli iz PepsiCo Europe i Sari-Ek Petroff iz Sanofi-Aventisa.

'Cijeli događaj temelji se na interakciji. Neki od vodećih stručnjaka iz cijeloga svijeta doći će u Zagreb kako bi govorili o globalnim trendovima, no cilj svega nije samo čuti koji su globalni trendovi nego ih i primijeniti. Uvijek potičemo naše predavače da osposobe sudionike praktičnim alatima koje će kasnije moći koristiti u svom poslu', kaže Sanja Popovska, direktorica događaja The Croatian HR Experience.

Uspješno upravljanje organizacijske kulture, motiviranje osoblja u razdoblju krize i otkaza, novi upravljački trendovi, samo su neke od tema o kojima će se razgovarati na skupu. Predavači će sudionicima pokušati, uz teorijski dio, dati što više praktičnih savjeta koje će moći primijeniti u svakodnevnom poslu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još