DAVOR KRŠUL

Visa Hrvatska ima novog direktora

07.07.2015 u 15:26

Bionic
Reading

Davor Kršul imenovan je novim direktorom poslovanja Visa Europe u Hrvatskoj, priopćeno je u utorak iz ove tvrtke

Kako se navodi, Kršul na ovu poziciju dolazi s bogatim iskustvom u kartičnom poslovanju. Karijeru je započeo radeći za domaću franšizu American Expressa, u kojem je u 20 godina obnašao različite funkcije vodeći poslove naplate, odnose s trgovcima, razvoj poslovanja, razvoj proizvoda te marketing i programe vjernosti.

Nakon uspješne karijere u Hrvatskoj nastavio je stjecati i međunarodno iskustvo u kartičnom poslovanju. Tako je kao kartični menadžer za međunarodne banke grupe Intesa Sanpaolo u Milanu izravno bio uključen u uspostavljanje Intesa Sanpaolo Card Product Factoryja u Zagrebu te je preuzeo poziciju izvršnog direktora za prodaju i marketing. Prije prelaska u Visa Europe, Davor Kršul bio je na poziciji starijeg stručnjaka za kartično poslovanje u Hypo Alpe-Adria Grupi sa sjedištem u Austriji te je upravljao međunarodnim kartičnim portfeljem i implementacijom kartične strategije grupe.

'Kao novi menadžer Visa Europe u Hrvatskoj radit ću sve u mojoj moći da nastavim i ubrzam provođenje planova Visa Europe za razvoj poslovanja: pomaganje našim partnerima da hrvatske korisnike upoznaju s novim i uzbudljivim tehnologijama plaćanja i povećanje tržišnog udjela na hrvatskom tržištu. Pri tome nam je, naravno, prioritet daljnje poboljšanje suradnje s partnerima', istaknuo je prilikom imenovanja Davor Kršul.