TRAŽE SE RADNICI

Posao nude Jadrolinija, Croatia osiguranje, Atlas...

05.02.2015 u 11:25

Bionic
Reading

Zavirite u petnaest izdvojenih natječaja na portalu MojPosao

Uspjeh Jadrolinije ovisi o neprestanom poboljšavanju sveukupne djelotvornosti, ali i o predanosti i osposobljenosti zaposlenika. Zadovoljni putnici su na prvom mjestu, stoga i zaposlenici u svakoj situaciji nastoje zadovoljiti njihove potrebe i premašiti njihova očekivanja. Jadrolinija je trenutno u potrazi za sljedećim kadrovima za rad u Rijeci: samostalni stručnjak zaštite na radu (m/ž), samostalni referent ureda predsjednika uprave (m/ž), samostalni referent komercijalne analize poslovanja (m/ž) i rukovoditelj službe pravnih poslova (m/ž).

Croatia osiguranje je, s ciljem razvoja tima za financijsko izvještavanje u Sektoru za korporativne financije i računovodstvo, raspisalo natječaj za radno mjesto samostalni stručnjak za kontroling grupe (m/ž) za rad u Zagrebu. Naša najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka osnovana je 1884, a poziciju lidera na tržištu osiguranja osigurala je velikim brojem inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od ove godine Croatia osiguranje posluje u okviru Adris grupe i unapređuje načine rada u svim segmentima poslovanja.

Atlas je vodeća regionalna turistička agencija u sektoru organiziranih putovanja i svih vrsta turističkih usluga. Nudi čarter programe, autobusne i city break ture, turističke paket-aranžmane, skijaške aranžmane, poslovna putovanja itd. Atlas stavlja naglasak na blisku suradnju s kupcima i poslovnim partnerima, što rezultira organiziranjem stručnih radionica, razmjenom znanja i iskustava te stalnim usavršavanjem i obogaćivanjem ponude. Agencija trenutno ima raspisane natječaje za pozicije: djelatnik u mjenjačnici (m/ž), šalterski djelatnik (m/ž), djelatnik za aviošalter (m/ž), terenski prodavač (m/ž) te turistički predstavnik (m/ž).

Perpetuum mobile kreira rješenja za elektroničko poslovanje i upravljanje web sadržajima, poslovna rješenja - SharePoint i razvoj aplikacija po mjeri, bavi se izgradnjom osnovne i napredne informatičke infrastrukture te upravljanjem softverskom imovinom (SAM), prodajom licencnog softvera i upravljanjem projektima. Trenutno ima 30 djelatnika, najvećim dijelom visokoškolovanih, a svi zaposlenici trajno se školuju i imaju mnogobrojne certifikate vodećih tehnoloških partnera tvrtke. Tvrtka pojačava svoj tim kroz ove natječaje: frontend developer (m/ž), PHP backend specijalist (m/ž) .NET developer (m/ž) i konzultant za Microsoft SharePoint (m/ž) za rad u Zagrebu.

Hörmann Hrvatska broji više od 30 zaposlenika s poslovnicama u Splitu i Rijeci, a zajedno s partnerima u svim većim gradovima Hrvatske nudi širok asortiman proizvoda za koje osigurava 24-satnu servisnu podršku i održavanje. U Zagrebu osim izložbenog salona nudi i centralno skladište iz kojeg se vrši distribucija po čitavoj Hrvatskoj. Tvrtka smatra da je ulaganje u razvoj poslovanja i praćenje potreba kupaca put do uspješnog poslovanja i stvaranja kvalitete, a ako se želite pridružiti njihovom timu, prijavite se na natječaj za servisera industrijskih i automatskih vrata (m/ž)

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije naodmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća