MOJPOSAO

Traže se zavarivači, građevinari, konobari i kuhari

29.01.2015 u 11:50

Bionic
Reading

Portal MojPosao donosi pregled šesnaest novih natječaja za posao diljem Hrvatske

MONTING d.o.o. za proizvodnju i montažu cijenjena je tvrtka u području proizvodnje i izgradnje, a ima bogato iskustvo u izradi različitih industrijskih postrojenja diljem svijeta. Tvrtka preuzima i izvršava radove montaže i instalacije u energetskim, petrokemijskim i procesnim postrojenjima te radi na njihovom održavanju, kontroli i eventualnom remontu. Monting se može pohvaliti s više od 1500 različitih izvršnih projekata diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku, izrađenih po principu 'ključ u ruke', a bavi se i različitim inženjerskim djelatnostima, od pribavljanja potrebne dokumentacije, dostave, uvoza, montaže i testiranja, do probnih radova i stalnog održavanja objekata. Tvrtka trenutno traži kandidata za radno mjesto Zavarivač TIG i TIG/REL (m/ž) za rad u mjestu Novopolotsk u Ukrajini.

Valipile d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom jednodnevne peradi, stočne hrane i mesa peradi, a posljednjih godina bilježi veliki rast koji prati i povećanje broja zaposlenih. Poslodavac traži odgovorne kandidate koji bi svojim radom, iskustvom i znanjem mogli značajno doprinijeti daljnjem razvoju, a trenutno ima otvoren natječaj za radno mjesto Diplomirani inženjer građevine (m/ž) za rad u Sesvetskom Kraljevcu gdje je, osim sjedišta tvrtke, smještena i automatizirana valionica, tvornica pripremljene stočne hrane, silosi za sirovine u rinfuzi, malo regalno skladište te regalno skladište za gotove proizvode. Tvrtka je inače u stopostotnom privatnom vlasništvu, a njenu profesionalnost dokazuje i činjenica da su na natječaju dobili u zakup poslovanje Purisa u stečaju na godinu dana, s ciljem podizanja proizvodnje Purisovog purećeg mesa i mesnim prerađevina.

Bajkmont d.o.o. vodeća je tvrtka za proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija. Već dvadesetak godina uspješno posluje pretežito na hrvatskom tržištu, uz orijentaciju na izvoz u zemlje Europske unije. Tvrtka se bavi projektiranjem i izvođenjem najsloženijih proizvodnih i montažerskih radova koji rezultiraju izgradnjom objekata širokih namjena. Kako bi proširila poslovanje i povećala kvalitetu proizvoda, tvrtka trenutno traži zaposlenike na sljedećim radnim pozicijama za rad u Zagrebu: Projektant čeličnih konstrukcija (m/ž); Tehnolog u pripremi / tehnički crtač (m/ž); Voditelj gradilišta (m/ž); Voditelj nabave (m/ž); Samostalni bravar (m/ž); Referent za nabavu (m/ž) i Zavarivač (m/ž). Poslodavac poziva sve koji se žele usavršavati, pratiti nove trendove i koristiti najmoderniju tehnologiju u radu da se prijave na oglase.

Restoran Bugenvila Cavtat najpopularniji je restoran u Dubrovačko-neretvanskoj županiji prema ljestvici Tripadvisora te preporuci vodiča Lonley Planet i Petit Fute. Uz odličnu gastronomsku ponudu šefa kuhinje Lukasa Widomskog, gosti hvale i dobru lokaciju restorana te profesionalnost i znanje restoranskog osoblja. Osim stjecanja znanja i rada u vrhunskoj profesionalnoj kuhinji, zaposlenicima se nudi mogućnost stažiranja u Michelin restoranima u Europi. Zanima li vas rad u ovom prestižnom restoranu, možete se prijaviti na neki od sljedećih aktualnih oglasa: Konobar (ž/m); Pomoćna radnica u kuhinji (m/ž); Pomoćni kuhar (m/ž) te Voditelj nabave i administrator (m/ž)

Marina Hramina na otoku Murteru smještena je u istoimenoj prirodno zaštićenoj uvali, te organizirana prema potrebama najzahtjevnijih nautičara. Zbog blizine nacionalnog parka Kornati idealna je polazna luka za izlete i krstarenja, a opremljena je i dodatnim sadržajima kao što su trgovine nautičke opreme, samoposluga, suvenirnica, praonica rublja, rent a scooter, servisi i zastupstvo brodova. Kako je Murter poznati ribarski otok u sklopu marine smješten je i restoran Butina koji je, zahvaljujući kapacitetu od 400 mjesta, pogodan za organizaciju domjenaka, ali i većih događanja kao što su regate, vjenčanja i sl. Na Kornatima u uvali otoka Žakan nalazi se i istoimena konoba koja je neizostavna lokacija prilikom krstarenja kornatskim arhipelagom a poznata je po tradicionalnoj pripremi hrane kornatskih ribara i težaka. Za rad na Murteru i Kornatima trenutno se traže osobe za radne pozicije Šef kuhinje (m/ž), Konobar (m/ž) i Kuhar (m/ž)

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća