KARIJERA

Pogledajte pet vrućih poslovnih ponuda

16.10.2014 u 10:32

Bionic
Reading

Ovoga tjedna s portala MojPosao izdvajamo za vas oglase sljedećih poslodavaca: S.O.E. ICT d.o.o., AD Plasik, Lafodia Ses Resort, Labirint d.o.o. i Ericsson Nikola Tesla

Tvrtka S.O.E. ICT d.o.o. traži Senior Sofware Developera (m/ž) za rad u Zagrebu. Idealan kandidat je osoba s pet godina radnog iskustva, naprednim poznavanjem engleskog te osnovnim znanjem njemačkog jezika. Poslodavac nudi rad na neodređeno radno vrijeme i plaću između 12 i 19 tisuća kuna. Ako vas zanima  rad u malom dinamičnom okruženju te kontakti s europskim klijentima i partnerima, prijavite se na oglas.

AD Plastik, internacionalna tvrtka sa tridesetogodišnjom tradicijom u proizvodnji dijelova iz plastičnih materijala za daljnju ugradnju u automobile, objavila je natječaj za radno mjesto Koordinator financija (m/ž) za rad u Solinu. Ako imate VSS ekonomskog smjera, minimalno dvije godine radnog iskustva na financijskim poslovima, aktivno koristite engleski jezik te MS Office paket i spremni ste na putovanja, ovo je oglas za vas!


Lafodia Sea Resort traži Hotel Sales Managera (m/ž) s minimalno pet godina menadžerskog iskustva u radu u hotelima s četiri zvjezdice, za rad na otoku Lopud. Osim odličnog poznavanja tržišta i dobrih pregovaračkih vještina, kandidat treba poznavati engleski, a poželjno je i znanje njemačkog, ruskog ili francuskog jezika.

Labirint d.o.o. iz Pule brzorastuća je tvrtka koja trenutačno ima raspisan natječaj za Software Engineera (m/ž). Uz trogodišnje radno iskustvo na istom ili sličnim poslovima, poželjno je da kandidat pokazuje želju za daljnjim učenjem. Pažljivo pročitajte oglas i nemojte zaboraviti da je molbu i životopis potrebno poslati na engleskom jeziku!

Ericsson Nikola Tesla traži JAVA Software Developera (m/ž) za posao u Zagrebu. Ipak, rad u internacionalnom okruženju sastavni je dio ovoga posla, kao i rad na izazovnim ICT projektima. Radno je iskustvo poželjno, ali nije uvjet, a odlične ocjene tijekom školovanja su prednost. Životopis je potrebno poslati na engleskom i hrvatskom jeziku, a nemojte zaboraviti priložiti ni prosjek ocjena!

Ako vas zanima prosječna plaća za svako pojedino zanimanje, posjetite servis MojaPlaća