CUVALICA.HR

Web portal za čuvanje djece i pomoć u kući

26.08.2013 u 09:09

Bionic
Reading

Čuvalica.hr (www.cuvalica.hr) je novi specijalizirani hrvatski web portal - komunikacijska platforma koja pristupom bazi detaljnih profila osoba, omogućuje obiteljima da pronađu odgovarajuću ispomoć u četiri osnovne kategorije usluga: čuvanje, edukacija i briga o djeci, skrb i njega starijih osoba, briga o i čuvanje kućnih ljubimca, održavanje kuće, ureda ili vrta

Sve usluge pružaju osobe specijalizirane za pojedine kategorije usluga, dodatno podijeljene po profesijama i pojedinim tipovima poslova unutar pripadajuće kategorije. Primjerice za čuvanje djece, korisnici mogu birati između odgojitelja, profesionalne dadilje, tete ili bake čuvalice. Dok se u potkategoriji edukacija nude standardne instrukcije i poduke, kao i posebna pomoć djeci s poteškoćama u razvoju.

Čuvalica želi pružiti sve relevantne informacije na jednom mjestu i to strukturirane po kategorijama koje uvelike olakšavaju korištenje i traženje odgovarajućeg rješenja. Zato će u svim kategorijama korisnici. Čuvalice, uz pojedince, moći pronaći i profile tvrtki specijaliziranih za pojedine vrste usluga.

Na primjer u pripadajućoj kategoriji korisnici će pronaći katalog obrta za brigu o djeci, otvorenih temeljem novo-izglasanog Zakonu o dadiljama, ali i katalog igraonica i rođendaonica, privatnih vrtića i sl.

Kako se radi o web portalu sa bazom detaljno specificiranih profila osoba i tvrtke će moći u okvirima natječaja za posao pronaći osobe koje u najvišem stupnju zadovoljavaju njihove specifične potrebe.