akvizicija u italiji

Tvrtka D-Marin kupila jednu od najvećih marina na sjevernom Jadranu

09.07.2022 u 06:25

Bionic
Reading

D-Marin, mreža premium marina, objavila je u petak potpisivanje ugovora o kupnji svoje 16. marine – marine Punta Faro u Italiji, prve na u toj zemlji

Marina Punta Faro smještena je u gradiću Lignano Sabbiadoro u blizini Venecije u Italiji, na mjestu na kojem se spajaju laguna Marano i Jadransko more. Sa svojih 1.200 vezova, ta je marina jedna od najvećih na sjevernom Jadranu i domaćin jahtama duljine do 40 metara.

'Presretni smo što smo potpisali ugovor s tako impresivnom marinom. Punta Faro sjajan je dodatak našoj mreži i pruža dodatna odredišta za plovidbu za naše nove i postojeće klijente, s obzirom na naše marine u obližnjoj Hrvatskoj. Kupnja te marine prvi je korak u razvoju našeg društva na području Italije', istaknuo je Oliver Dörschuck, glavni izvršni direktor D-Marin Grupe.

Paola Piovesana, glavna direktorica u marini Punta Faro dodala je: 'Ovo je uzbudljivo razdoblje za marinu Punta Faro i njezine korisnike jer se pridružujemo uglednoj mreži D-Marin i prilagođavamo svoju ponudu u skladu s tim. Naši će korisnici uživati u pogodnostima koje dolaze uz sudjelovanje u toj mreži premium marina, kao i u najvišim profesionalnim standardima društva koje neprekidno uvodi inovacije i radi na tome da zauzme vodeći položaj u industriji marina.'

Akvizicijom marine Punta Faro mreža marina D-Marin došla je do brojke od 16 premium marina u šest zemalja diljem Sredozemlja i Zaljeva.