moj posao

Tvoja karijera zaslužuje više od prosječnog posla, pogledaj što se nudi

31.08.2023 u 14:38

Bionic
Reading

Portal Moj Posao donosi tjedni pregled novih radnih mjesta

Submarine, jedini hrvatski brand burger restorana koje je uvršten na popis najboljih 50 burgera u svijetu, poziva te da se pridružiš njihovu sjajnom timu, na jednoj od pozicija: Kuhar (m/ž) i Konobar (m/ž). Kako bi te potaknuli na prijavu, nude ti naknadu za topli obrok kao dodatak na plaću, 50% popusta na dnevni obrok, mogućnost napredovanja, nagradu za rođendan, ljetni regres, božićnicu i poklon za djecu te poticajnu radnu atmosferu. Javi im se najkasnije do 7. rujna.

Tommy, maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji, zapošljava Poslovođu prodavaonice (m/ž). Ako si odgovorna i dinamična osoba, ovo je posao po tvojoj mjeri! Nude ti konkurentna osnovna primanja, mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja, mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja te ugodno radno okruženje i sjajne kolege! Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 7. rujna.

Uživaš u komunikaciji, pratiš modu i 'ide' ti prezentacija proizvoda? Ne traži dalje jer Europa 92 traži tebe! Zapošljavaju na radnom mjestu Prodavač - stilist (m/ž), radno iskustvo na istim poslovima je poželjno, a nude ti rad u stabilnoj i respektabilnoj tvrtki koja posluje već više od 30 godina, bonuse i poticaje, profesionalni razvoj kroz i obuku i mentorski program, 40% popusta na njihove modne brendove i dodatne slobodne dane. Javi im se do 17. rujna.

Započni karijeru na Petrolu! Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Prodavač na prodajnom mjestu (m/ž). Njihova ponuda uključuje bonuse za ostvarene radne rezultate, naknadu za topli obrok, regres, božićnicu i uskrsnicu, uređenu, inovativnu te dinamičnu radnu okolinu. Prednost pri zapošljavanju imaju odgovorne, pouzdane i komunikativne osobe, a rok za prijavu ističe 16. rujna.