moj posao

Trebate posao? Razmislite o karijeri u Jamnici

23.03.2017 u 13:52

Bionic
Reading

Portal Moj posao ovoga tjedna predlaže zaposlenje u pet renomiranih hrvatskih tvrtki. Zapošljavaju Jamnica, Novocommerce International, Eko Farma, Tommy i Hotel Villa Andrea& Restoran Olive Tree

Jamnica je u potrazi za većim brojem djelatnika za posao pomoćnog radnika u skladištu i otpremi te na poziciji vozača kamiona. Riječ je o sezonskom zaposlenju, a dodatne informacije o radnim uvjetima i potrebnim kvalifikacijama možete pronaći u oglasima.  

Novocommerce International d.o.o. zapošljava marketing managera. Kandidata očekuje definiranje i upravljanje marketinške strategije u cilju povećanja prodaje. Prijava na oglas je moguća do 31. ožujka. 

Eko Farma na Krku traži poljoprivrednog radnika u stalni radni odnos. Očekuje vas smještaj i primanja od 3.500 kuna, a od vas se očekuje iskustvo u ratarskim poslovima. Svoju prijavu možete poslati do 30. ožujka putem linka u oglasu.

Tommy lanac dućana vas poziva na prijavu za posao prodavača diljem obale i na kontinentu. U određenim gradovima kandidatima je osiguran i smještaj. Na oglas se možete prijaviti putem MojPosao portala.

Hotel Villa Andrea& Restoran Olive Tree vas pozivaju na prijavu za posao kuhara i konobara. Za poziciju konobara možete očekivati od 5.000 kuna primanja, dok se od vas očekuju dvije godine iskustva, a za poziciju kuhara primanja se kreću od 6.000 kuna. Riječ je o sezonskom poslu, od travnja do završetka listopada.  Pošaljite svoje prijave još danas.