mojposao

Top poslodavci s top ponudom poslova – provjerite ponudu za početnike i one iskusnije!

22.08.2019 u 12:56

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled aktivnih oglasa za posao. Izdvajamo sljedeće poslodavce i radne pozicije

Spar Hrvatska vas poziva na prijavu za posao stručnog suradnika odjela kontrole kvalitete. Lokacija rada je Zagreb, a idealan kandidat posjeduje visoku stručnu spremu, iskustvo u izradi HACCP koncepata i primjene standarda na proizvodne pogodne i trgovinu te radno iskustvo u području sigurnosti hrane. Prednost je poznavanje njemačkog jezika. Za još informacija i prijavu posjetite MojPosao – oglas je aktivan do 9. rujna.

Tele2 ima veći broj otvorenih natječajaspecijalist za upravljanje bazom korisnika na pretplatu, specijalist za akviziciju korisnika na pretplatu, voditelj prodaje za nove poslove korisnike i računovođa. Sve detalje o navedenim pozicijama možete pronaći na MojPosao.

Obala Grupa je među među vodećim regionalnim tvrtkama koje se bave proizvodnjom i distribucijom renomiranih brandova: Orangina, Limona, Spezi, RUF, Zonin i dr. Tvrtka je trenutno u potrazi za referentom u odjelu komercijalne podrške kupcima. Ukoliko imate minimalno srednju stručnu spremu i poznajete robno-materijalno knjigovodstvo te imate iskustvo rada u SWING-u i EDI-u, nemojte više čekati ni trenutka i pošaljite svoju prijavu.

Ako tražite svoj prvi korak u karijeri i imate ono što može uzburkati ocean? Upravo takve kandidate traži Atlantic Grupa! Sve o programu pripravništva saznajte u oglasu na portalu MojPosao. Prijave su otvorene za sve prvostupnike i magistre neovisno o području zanimanja.

Kaufland vas također poziva u svoj trainee program za različite sektore unutar kompanije. Riječ je o sljedećim područjima: organizacija prodaje, akcijski menadžment, razvoj i izgradnja nekretnina, revizija, logistika, ljudski resursi i prodaja. Osim ponude za početnike, Kaufland trenutno zapošljava i radnike u prodaji na području Rijeke i Zagreba. Traži se više izvršitelja na neodređeno vrijeme, a radi se 5 dana u tjednu i poslodavac osigurava plaćen prijevoz. Sve o otvorenim natječajima možete saznati na stranicama portala MojPosao.

Niste pronašli posao za sebe? Pregledajte preostalu ponudu, aktivno je gotovo 5.000 oglasa za rad u Hrvatskoj i inozemstvu.