PROJEKT FRANŠIZE

Taxi Cammeo nastavlja širenje: Krenuli s radom u Čakovcu

22.01.2016 u 15:47

Bionic
Reading

Taxi Cammeo je u petak i službeno objavio početak rada u Čakovcu. Za sad će Čakovčanima i njihovim gostima na raspolaganju biti dva nova taksija, a već u narednim mjesecima taj će se broj, najavlju iz Cammea, povećati na četiri vozila

'Dolazak Taxi Cammea u Varaždin je za nas bio veliki izazov, ponajviše zbog toga što su Varaždinci nadaleko poznati po tome što im je bicikl najomiljenije prijevozno sredstvo. Ipak, zahvaljujući kvalitetnoj usluzi i prihvatljivoj cijeni uspjeli smo zadobiti povjerenje Varaždinaca i samo tijekom prve godine poslovanja ostvariti više od 200.000 vožnji. Čakovec je po navikama građana vrlo sličan Varaždinu pa smo svjesni da će Taxi Cammeo i ovdje biti pokretač stvaranja kulture taksi vožnje, koja u ovom trenutku ne postoji’, rekao je ovom prigodom regionalni voditelj Taxi Cammea za sjevernu Hrvatsku, Denis Vresk.

Cammeo grupa zapošljava više od 700 djelatnika, a osim u Čakovcu, prisutna je i u Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Šibeniku i Zagrebu. Kroz projekt franšize, uprava Cammeo grupe planira u narednom razdoblju ući na tržište svih većih gradova u Hrvatskoj i regiji.