razne mogućnosti

StoSignature exterior - individualne fasade sa žbukom

18.02.2020 u 09:13

Bionic
Reading

Žbuke i boje su klasika kada se radi o oblikovanju fasade, ali moguće ih je uvijek iznova interpretirati.

StoSignature exterior pruža promišljenu sistematizaciju raznih kombinacija i tehnika za izvedbu ovojnice u žbuci. S uslugama na svim razinama, Sto predstavlja poveznicu između ideje, preko planiranja pa sve do sigurne izvedbe na građevini. Tako oblikovne mogućnosti postaju stvarnost. Izazovite nas. Otvoreni smo za Vaše ideje.

U Sto-u se uvijek sve vrti oko žbuke. Ruka pod ruku s obrtnicima i arhitektima Sto je oblikovao razvoj materijala i uvijek misli jedan korak unaprijed.

Vapno, pijesak i voda: tisućama godina ova je smjesa tvorila jedinstvenu raznolikost fasada - od glatke površine do reljefa, od ravnih linija do cvjetnog ukrasa. Već 60 godina Sto piše povijest svojim žbukama. Ono što je započelo u postrojenju krečnjaka u južnoj Njemačkoj i danas se naziva inovacijom. Godine 1955., Sto je prva tvrtka koja je prodavala organske žbuke, nudeći građevinarima, arhitektima i obrtnicima potpuno nove mogućnosti dizajna: osim mineralne žbuke sa svojim autentičnim karakteristikama, asortiman je proširen na gips koji je posebno fleksibilan i bogat bojama zahvaljujući organskom vezivu.

Sa StoSignature exterior, fasadne površine se mogu oblikovati u tehnički provjerenim, a opet jedinstvenim teksturama: fine ili grube, linearne ili grafičke. Materijali od klasične žbuke do žbuke za modeliranje različitih veličina zrna, nude prostor za nove kombinacije i tehnike.

Za dizajn boja dostupan je širok raspon tonova, lazure i efektni materijali. Materijali poput prirodnih smjesa pijeska, komadića stakla ili silicij-karbida naglašavaju individualnost fasadne površine.

Za više informacija o Sto proizvodima i sistemima možete se obratiti našem partneru tvrtki:

BAUPARTNERS d.o.o.
Fallerovo šetalište 22, PP 202
HR-10000 Zagreb
Tel. 01/7079600
info@baupartners.hr
www.baupartners.hr