TRŽIŠTE RADA

Skladištari, viličaristi, konobari... Provjerili smo tko zapošljava i što nude

08.03.2024 u 09:05

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Office people Zagreb za klijenta, poznatog pružatelja logističkih usluga, traži Radnike na prijemu i otpremi robe (m/ž), Skladištare (m/ž) i Viličariste (m/ž). Njihova ponuda uključuje poticajna primanja, naknadu za topli obrok, odlične uvjete rada te sjajne kolegice i kolege. Ako se želiš pridružiti uigranom timu profesionalaca i raditi u poticajnoj okolini u kojoj će tvoj doprinos biti cijenjen, javi im se čim prije, a najkasnije do 14. ožujka.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa, najluksuzniji mali hotel s 5 zvjezdica u Hrvatskoj, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Barmen/Konobar (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje dvije godine iskustva na poslovima barmena u objektima više kategorije, a zauzvrat ti nude strukturirano uvođenje u posao i stručnog mentora, topli obrok, 1-2 slobodnih dana u tjednu ovisno o sezoni te motivirajuću i kolegijalnu radnu atmosferu. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 15. ožujka.

Pridruži se HEINEKENU Hrvatska u ulozi Mlađeg specijalista zaštite na radu i zaštite okoliša (m/ž). Sudjelovat ćeš u provođenju politike zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša u skladu sa važećim zakonskim propisima radi sprečavanja ozljeda na radu, profesionalnih bolesti i drugih bolesti u vezi sa radom, ažurirati politike sigurnosti i sudjelovati u organizaciji inspekcijskih nadzora i treninga. Prijave primaju do 16. ožujka.