mojposao

Počastite se u Novoj godini novim poslom, traže se tehnički agenti, administratori, direktor marketinga...

02.01.2020 u 14:42

Bionic
Reading

MojPosao, vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj, ponovno je 'pretresao' tržište rada i pronašao zanimljive oglase za posao

IMB Hrvatska je u potrazi za Tehničkim agentom (m/ž) koji će pružati podršku korisnicima na njemačkom i engleskom jeziku te obavljati poslove tehničkog dizajna i implementacije aplikacija i rješenja za bankomate. Uz rad u internacionalnom okruženju, ugodnu radnu atmosferu i kolege koji su uvijek spremni pomoći te edukaciju za radno mjesto, IBM novom djelatniku nudi i dodatne dane godišnjeg odmora za doprinose u radu, multisport članstvo kako bi u „zdravom tijelu bio zdrav duh“ te razne popuste za zaposlenike. Prijavi se na oglas do 19. siječnja.

GrECo Grupa je neovisni posrednik u osiguranju i lider na tržištu u regiji. Grupa djeluje u 57 ureda s više od 1.000 zaposlenika u 16 zemalja, a sada svoj veliki tim žele osnažiti na poziciji Administrator (m/ž). Opis posla uključuje stručno savjetovanje klijenata, kontrolu kvalitete osiguranja, izradu dokumentacije za korisnike lizinga te prikupljanje, unos i ažuriranje polica. Prednost pri zapošljavanju imat će fleksibilni i motivirani kandidati sa snažnim komunikacijskim i prodajnim vještinama. Na oglas se možeš prijaviti do 7. siječnja.

Imex banka posluje s najvećim privrednim subjektima u zemlji kao i s manjim tvrtkama, obrtima i građanima, kojima nude širok spektar financijskih proizvoda i usluga. Banka zapošljava na poziciji Kreditni referent (m/ž), a nadaju se pronaći osobu s vrhunskim komunikacijskim vještinama, koja posjeduje minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima odnosa s pravnim osobama i odlično poznaje kreditne analize i procese. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 15. siječnja.

Cilj Pharma Maac-a je pružiti proizvode i usluge za bolji i zdraviji život naših sugrađana. Počev od 1991. godine, kada su osnovani, uspješno ispunjavaju potrebe cjelokupnog terapeutskog lanca: bolnica, medicinskog osoblja, ljekarni, maloprodajnih objekata, pacijenata i krajnjih korisnika. Kako bi osnažili svoj postojeći tim djelatnika, u potrazi su za stručnom, motiviranom i komunikativnom osobom za poziciju Stručni suradnik za prodaju (m/ž). Svoj životopis im pošalji do 9. siječnja.

Amadria Park (Solaris) ima dugu povijest pružanja visoko kvalitetne usluge kroz spajanje tradicije i baštine sa suvremenim luksuzom, inovacijama i elegancijom. Svoj tim sada žele osnažiti kreativnom, odgovornom i motiviranom osobom na poziciji Direktor marketinga (m/ž), koja će voditi i upravljati marketinškim timom Amadria Park grupacije. Ova uloga promovira komunikaciju brenda prema kupcima kroz tradicionalne, digitalne i kanale društvenih medija. Zauzvrat nude stimulativna primanja, napredovanje i osobni rast, kontinuiranu edukaciju te rad u dinamičnom okruženju. Prijavi se do 12. siječnja.