AQUAPARK ADAMOVEC

Otvara se vodeni park pored Zagreba

01.07.2013 u 13:33

Aquapark Adamovec

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Vodeni park Adamovec, dvadesetak kilometara udaljen od Zagreba, ovoga tjedna otvara vrata. Iza investicije vrijedne 40 milijuna kuna, stoji Stjepan Culifaj, povratnik iz Njemačke

Kompleks Aquaparka Adamovec prostire se na 15.000 četvornih metara s gotovo 1.600 kvadrata vodene površine, a osim unutarnjih i vanjskih bazena u njemu će se naći raznoliki toplički sadržaji. U objektu veličine 4.200 kvadrata bit će rekreacijski bazen s masažama, toboganom i gejzirima, a program wellnessa i fitnesa obuhvaćat će saune, jacuzzije te prostore za masaže i fitnes-centar.

Jedna od glavnih atrakcija unutarnjega dijela Aquaparka bit će bazen s valovima površine 220 kvadrata. Uz veliki vanjski rekreacijski bazen s divljom rijekom, umjetnim otocima i jacuzzijem, pažnju najmlađih privlačit će dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 120 kvadrata. U sklopu kompleksa bit će i restoran a la carte, samoposluga i 'bikini' bar.

Investitori ističu da je cijeli sustav vodenog parka baziran na obnovljivim izvorima energije te da se voda u koristi iz prirodnih prigorskih izvora.