J&T banka - mjesto gdje štednja vrijedi više

Oročite svoju štednju uz akcijske kamatne stope do 3,10 posto godišnje

19.12.2023 u 12:29

Bionic
Reading

Danas je svaka odluka o upravljanju vlastitim financijskim sredstvima iznimno važna za mirniju i sigurniju budućnost. Stoga je potrebno naći pouzdanog partnera i mjesto gdje će vaš novac vrijediti više

Uz različite mogućnosti deponiranja sredstava u eurima i deviznih sredstva, prilagođene rokove oročenja te osoban pristup svakom klijentu, J&T banka sada vam nudi i jedinstvenu priliku da svoju štednju oročite uz fiksne akcijske kamatne stope do 3,10% godišnje!

Kamate se ugovaraju na godišnjoj razini, kao fiksne, dok se raspolaganje glavnicom i kamatom depozita ugovara prema preferencijama štediše, na jedan od slijedećih načina:

  • isplata glavnice i kamate po isteku roka oročenja,
  • isplata kamate u kraćim vremenskim rokovima (mjesečno, tromjesečno, polugodišnje ili godišnje)

Više detalja o akcijskim kamatnim stopama na štednju, važećim do 31. prosinca 2023., možete pronaći u Letku o kamatnim stopama.

Svojim kapitalom, znanjima i iskustvima J&T banka svakodnevno sudjeluje u izgradnji i unapređenju pouzdane i moderne hrvatske banke koja je svoju poziciju na tržištu odlučila graditi na konceptu butik investicijske banke, razlikujući se na ovaj način od drugih bankarskih institucija na tržištu. Istovremeno klijentima nudi specijalizirane i visoko kvalitetne bankarske usluge krojene upravo po njihovoj mjeri i zahtjevima, a što je upravo niša koju klijenti danas sve više prepoznaju i traže. U J&T banci povjerenje se uvijek vraća. Stoga, oročite svoju štednju uz akcijske kamatne stope i prepustite nam brigu o vašoj financijskoj budućnosti.

Posjetite naše poslovnice u Varaždinu i Zagrebu. Adrese i kontakte poslovnica pronađite na internet stranici: www.jtbanka.hr