USPJEŠNA AGENCIJA

Opatijska Katarina Line dobila važna priznanja u Londonu

10.11.2015 u 10:31

Bionic
Reading

Turistička agencija Katarina Line za svoj je rad u 2015. primila dva važna priznanja od svojih poslovnih partnera iz Ujedinjenog Kraljevstva, priopćeno je iz te tvrtke u utorak

Katarina Line, sa sjedištem u Opatiji, posluje od 1992. i u vlasništvu je Katice Hauptfeld. S područnim uredima u Splitu i Dubrovniku te preko 30 zaposlenih, agencija je jednako posvećena uslugama za grupe i individualce na turama u Hrvatskoj i susjednim zemljama, kao i svojoj floti od pedesetak brodova za krstarenje Jadranom. Razvivši jedinstvene programe kako na moru, tako i na kopnu, Katarina Line omogućuje svojim partnerima kompletnu uslugu te raznolikost ponude kakva je itekako potrebna za konkurentnost na svjetskom tržištu putovanja, ističe se u priopćenju.

Flota od pedesetak brodova pruža polaske na više od 10 ruta na hrvatskom Jadranu iz Opatije, Splita i Dubrovnika te omogućuje gostima jedinstven doživljaj hrvatskih otoka i obale, kao i aktivne odmore na biciklima te programe od posebnog interesa.

Na jednom od najvećih i najvažnijih turističkih sajmova, World Travel Marketu u Londonu, agencija Katarina Line je početkom studenog primila nagradu za agenta godine na području Europe i Mediterana od All Leisure grupe, britanske grupacije turoperatora koja posluje na britanskom tržištu sa šest potpuno različitih turističkih brendova koji nude putovanja na šest kontinenata.

Katarina Line je njihov ekskluzivni agent za ture na području Hrvatske i zemalja bivše Jugoslavije, što je čast zaslužena nakon godina dokazivanja i zadovoljstva gostiju, a za 2016. ima rekordan broj dogovorenih tura na kopnu, kao i tri usluge na krstarenjima za njihove goste, pojašnjavaju u toj tvrtki.

Kako se ističe, Katarina Line je izuzetno ponosna na to što je primila i nagradu renomiranog turoperatora Saga iz Velike Britanije, a on joj je dodijelio nagradu za uslugu Dalmatian Island Explorer što se odvija na tri različita broda iz flote Katarina Linea. Radi se o sedmodnevnom kružnom krstarenju iz Dubrovnika, koje je prema ocjenama gostiju zaslužilo nagradu Top performer 2015, što znači da se nalazi među najbolje ocijenjenim uslugama tog turoperatora koji u svojoj ponudi ima brojna putovanja na šest kontinenata.

'Iznimna nam je čast i zadovoljstvo primiti ove nagrade kao priznanje za naš kontinuirani rad na kvaliteti programa i zadovoljstvu gostiju te se želimo zahvaliti i svim našim suradnicima i poslovnim partnerima koji zajedno s nama vrijedno rade kako bismo očuvali povjerenje naših uvaženih poslovnih partnera', poručila je u priopćenju Katica Hauptfeld.