iz ponude bookinga

Našli smo pet istarskih vila čiji će vam luksuz i ljepota pomutiti pamet

10.06.2023 u 15:58

Bionic
Reading

Istra je naša najrazvijenija turistička regija. Bogata je luksuznim vilama i kućama za odmor izgrađenim u posljednjih nekoliko desetljeća. U pojedinim istarskim općinama godišnje se izgradi od 10 do 15 novih vila i kuća za odmor

Izdvojili smo njih pet, od kojih se svaka diči s pet zvjezdica u ponudi Booking.coma.

Vila Elena, Golaš

  • +14
Vila Elena Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila ima privatni bazen i četiri spavaće sobe za do 10 gostiju. Nalazi se u malom slikovitom selu Golaš, samo 20 minuta vožnje udaljena od Rovinja. Visoki zidovi od kamena okružuju terasu s bazenom, pružajući vam privatnost. Dodatni bonus je to što ima svoju vinariju u prizemlju.

Više informacija pronađite OVDJE.

Kuća za odmor Ameli, Mošćenička Draga

  • +12
Kuća za odmor Ameli Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor Ameli nalazi se u Mošćeničkoj Dragi, udaljena manje od kilometra od plaže Uboka. U sklopu vikendice su bazen, vrt i besplatno privatno parkiralište. Ima spavaću sobu, blagovaonicu te kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom. U okviru objekta dostupni su dječje igralište i terasa za sunčanje.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Magnolia, Umag

  • +5
Vila Magnolia Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila Magnolia nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji, na šetnici uz more, te je 150 metara udaljena od plaže. Gostima nudi vanjski bazen i hidromasažnu kadu. Velika jahtaška marina s 500 vezova nalazi se na svega nekoliko koraka. Unutrašnjost je elegantno uređena i ima malenu prostoriju za fitnes, tradicionalni namještaj i potpuno opremljenu kuhinju.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Ulmus, Motovun

  • +15
Vila Ulmus Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatia Luxury Rent

Vila je smještena na parceli veličine 1107 kvadratnih metara nedaleko do Motovuna. Pruža smještaj za optimalno četiri, a maksimalno šest gostiju. Ima dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. U vrtu se nalazi bazen veličine 36 kvadratnih metara i s opcijom grijanja vode u pret- i postsezoni.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Lucy, Banjole

  • +15
Vila Lucy Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatia Luxury Rent

Vila Lucy smještena je u mjestu Banjole u južnoj Istri. Iz nje se pruža pogled na mjesto i Jadransko more. Uključuje vinoteku, garderobu, finsku saunu, aromatiziranu parnu kupelj i unutarnji bazen (17 m²). Uz prostoru wellnessa nalazi se i gym/fitnes centar. Može primiti maksimalno 12 gostiju.

Više informacija pronađite OVDJE.