OPTIMIZAM PRED SEZONU

Malološinjska Jadranka otvara tri hotela za uskrsne blagdane

02.04.2021 u 09:34

Bionic
Reading

Malološinjska tvrtka Jadranka turizam s brendom Lošinj Hotels&Villas s optimizmom počinje predsezonu za uskrsne blagdane s tri otvorena hotela, za koja ima dosta upita i rezervacija što očekuje i u idućim tjednima, kao i da će vrlo brzo otvoriti sve kapacitete

Za uskrs će Lošinj Hotels&Villas imati otvorene hotele Bellevue i Alhambra u Malom te hotel Vitality Punta u Velom Lošinju.

"U epidemiološkim okolnostima turisti najčešće biraju destinacije u kojima su bili i ranije i gdje se osjećaju sigurno. Svakako vjerujemo da ćemo ove godine imati i značajno dulju sezonu nego prošle te osim u ljetnoj sezoni očekujemo dobru popunjenost i u predsezoni i posezoni", kažu na upit Hine iz jedne od vodećih otočnih hotelskih kuća u Hrvatskoj.

Goste najviše očekuju s bližih tržišta s kojih najčešće dolaze automobilom i to u idućim tjednima dosta njih iz Hrvatske, dijelom i iz Slovenije, a u ljetu vjeruju da će im doći i s njihovih drugih tradicionalnih tržišta Njemačke, Austrije i Italije, kod kojih već primjećuju trend sve većeg broja rezervacija.

Na pitanje o cijenama ove godine, kažu kako vjeruju da je najbolji pristup ponuda dodane vrijednosti gostima, zbog čega su se usmjerili na kreiranje dodatne ponude u kojoj svaki gost može pronaći nešto za sebe.

"S obzirom na rastući trend mikro godišnjih odmora predviđamo da će last minute ponuda i odlučivanje o odlasku na odmor u posljednjem trenutku imati značajan utjecaj na sezonu", kažu iz Jadranke turizma.

Sigurnost i dobrobit zaposlenih i gostiju te unapređenje kvalitete prioritet

Vjeruju da će najavljeno uvođenje covid putovnice biti korak prema olakšavanju putovanja i normalizaciji života, ali i vraćanju osjećaja sigurnosti i povjerenja, čemu pridonosi i provedba utvrđenih sigurnosnih protokola.

Zbog nastavka pandemije oni, kao i drugi hotelijeri u Hrvatskoj, detaljno prate i provode sigurnosne protokole i mjere te im prilagođavaju poslovanje kako bi se gosti i zaposlenici osjećali sigurno i bili opušteni na odmoru.

Naglašavaju da im je sigurnost dobrobit zaposlenika i gostiju prioritet, te da su omogućili i zdravstvenu sigurnost i istovremeno zadržali kvalitetu usluga na najvišoj razini.

"Ponosni smo na predani tim od nešto manje od 500 stalno zaposlenih djelatnika, a njima planiramo ove sezone pridružiti i 500-ak sezonskih radnika kako bi mogli nastaviti unapređivati visoku razinu usluge. Svi daljnji planovi ovisit će prvenstveno o razvoju sezone, ali naš cilj je kao i do sada osigurati svim zaposlenicima kvalitetne uvjete rada", ističu iz Jadranke turizma.