izbor s booking.coma

Kvarner skriva neke od najimpresivnijih vila u Hrvatskoj. Pogledajte tu kamenu ljepotu

16.06.2023 u 18:05

Bionic
Reading

Kvarner i njegovi otoci skrivaju neke od najljepših vila u Hrvatskoj. Izabrali smo njih pet koje mogu ravnopravno konkurirati njihovim luksuznim pandanima u najpoznatijim svjetskim destinacijama

Ovo je naš izbor pet najatraktivnijih objekata od kojih se svaki diči s pet zvjezdica i vrhunskim ocjenama gostiju.

Vila Jerini Barn, Krk

  • +17
Vila Jerini Barn Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Smještena u selu Bajčićima, šest kilometara od grada Krka i mjesta Malinska, nudi komfor i privatnost za do šest osoba u dvije trokrevetne spavaće sobe s vlastitom kupaonicom. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak okruženi su staklenom stijenom te nude pogled na okolicu. Ispred vile nalazi se terasa s roštiljem te vanjski bazen savršen za opuštanje.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila del Mar, Mali Lošinj

  • +11
Vila Del Mar Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila del Mar nalazi se uz more. Gostima su na raspolaganju vanjski bazen i vrt, privatna plaža i besplatni Wi-Fi. Apartman uključuje dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, blagovaonicu i potpuno opremljenu kuhinju. U okviru objekta također su na raspolaganju dječje igralište i oprema za roštilj, a okolica je idealna za uživanje u ronjenju i ribolovu.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Jelena, Crikvenica

  • +20
Vila Jelena Izvor: Licencirane fotografije / Autor: villsy.com

Sastoji se od tri etaže. U prizemlju se nalazi kuhinja sa stolom za blagovanje i dnevnim boravkom. Unutarnje stubište vodi na gornja dva kata. Na prvom katu nalaze se kupaonica s tušem i WC-om, kao i dvije dvokrevetne sobe. U potkrovlju se nalazi još jedna spavaća soba s bračnim krevetom i kaučem na razvlačenje (najprikladnije za dvoje djece) te kupaonica s kadom i WC-om. Vila je idealna za osam osoba.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Kampor, Rab

  • +16
Vila Kampor Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila je smještena na vrhu brda s prekrasnim panoramskim pogledom na more i pješčanu plažu. Gornji kat je velika lođa u kojoj možete uživati u jutarnjoj kavi ili gledati zalazak sunca u večernjim satima. Ispred kuće nalaze se vanjski bazen i prostrana terasa, a nekoliko manjih prostire se oko cijele kuće.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Oliva, Bribir

  • +14
Vila Oliva Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila ima šest spavaćih soba, sedam kupaonica, blagovaonicu i potpuno opremljenu kuhinju. Gosti se mogu opustiti u sauni, a u dvorištu je bazen.

Više informacija pronađite OVDJE.