veća materijalna prava

Kraš isplaćuje nagradu radnicima i povećava božićnicu

18.12.2023 u 13:51

Bionic
Reading

Nakon što je prošli tjedan najavljeno uvećanje osnovice plaće za gotovo 17 posto kao i podizanje iznosa ostalih pogodnosti, Kraš je dodatno povećao materijalna prava za zaposlenike. Tako je Uprava donijela odluku da zaposlenicima isplati nagradu za radne rezultate u iznosu od 700 eura neto te poveća iznos božićnice na 350 eura neto

'U Krašu smo svjesni vrijednosti svih naših zaposlenika koji su ključan doprinos uspješnom poslovanju. Iz tog smo razloga kao dio zahvale, nakon podizanja osnovice plaće i ostalih pogodnosti za 2024. godinu, odlučili svim zaposlenicima povećati iznos ovogodišnje božićnice s 265,45 eura na 350,00 eura neto te isplatiti nagradu za radne rezultate u iznosu od 700 eura neto razmjerno vremenu provedenom u Krašu u 2023. godini.

Naš zajednički cilj i dalje ostaje unaprjeđenje naše pozicije vodećeg proizvođača konditorskih proizvoda te zadržavanje i unaprjeđivanje baze lojalnih postojećih i budućih generacija potrošača na postojećim i novim tržištima', izjavio je Allen Halamić, predsjednik Uprave Kraš prehrambene industrije.