CROMA DODiJELILA NAGRADE NAJUSPJEŠNIJIM MENADŽERIMA I PODUZETNICIMA

Josip Faletar, predsjednik Uprave Spačve, proglašen CROMA Menadžerom godine u kategoriji velikih trgovačkih društava

26.11.2018 u 13:26

Bionic
Reading

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA dodijelio je nagrade najboljim menadžerima i poduzetnicima u 2018. godini. Najbolji stručnjaci na rukovodećim pozicijama vrhunskih i uspješnih tvrtki birani su u osam kategorija, a u kategoriji velikih trgovačkih društava nagradu za Menadžera godine stručni žiri udruženja dodijelio je dr. sc. Josipu Faletaru, predsjedniku Uprave Spačve d.d.

JOSIP FALETAR PONOSNO PREDSTAVLJA REZULTATE POSLOVANJA

'Iznimno mi je zadovoljstvo i čast biti izabran za Menadžera godine u ovoj zahtjevnoj kategoriji. Zahvaljujem stručnom žiriju što je prepoznao rad, trud i kvalitetu s kojima svakodnevno obavljam svoje zadatke u suradnji sa svim zaposlenicima Spačve, članovima Uprave i Nadzornog odbora, sve s ciljem održivog i uspješnog poslovanja. Ovo priznanje kruna je mog 19-godišnjeg rada u Spačvi tijekom kojeg sam prošao sve razvojne faze poduzeća.

Posebno sam ponosan što se Spačva za vrijeme mog predsjedanja Upravom uspješno profilirala kao stabilan i perspektivan pokretač razvoja u Slavoniji i Hrvatskoj. Udvostručili smo promet, značajno povećali profitabilnost, očuvali 570 radnih mjesta i dodatno zaposlili 280 radnika, zbog čega smo danas s 850 zaposlenih jedan od najvećih poslodavaca. Ova nagrada samo je još jači poticaj da nastavimo s rastom i ulaganjima, na dobrom smo putu i na njemu ćemo i ostati.' Josip Faletar

Više informacija o SPAČVI i proizvodima pronađite na linku www.spacva.hr.