korisničko iskustvo

Hrvatska IT tvrtka Q radit će za britanski The Sun

26.10.2023 u 10:45

Bionic
Reading

Hrvatska IT tvrtka Q ostvarila je suradnju s poznatim britanskim medijem The Sun i to na poboljšanju korisničkog iskustva njegovih čitatelja, priopćio je Q u četvrtak

Q za The Sun radi na razvijanju primarnih funkcionalnosti web portala, održavanju platforme i mobilnih aplikacija.

Glavninu posla čini razvoj i implementacija korisničkih računa na kojima čitatelji upravljaju s postavkama i pretplatama. Osim toga, radi se na poboljšanju korisničkog iskustva kroz cjelovitu optimizaciju programa i novi dizajn. Sama platforma dobit će newsletter, a već je uvedena i korisnička potpora.

"Za nas je ovo veliki izazov jer radimo na zaista velikoj i značajnoj platformi. Sve što radimo utječe na milijune ljudi koji čitaju The Sun i koriste njihove softverske pakete. Kompleksnost ovog projekta pomaže nam da rastemo jer učimo puno novih stvari koje ćemo moći primjenjivati u budućnosti", komentirao je Hrvoje Gorajščan iz Q-a.

The Sun je poznata britanska tiskovina koja je javnosti poznata od 1964. godine. Radi se o jednom od vodećih britanskih medijskih brendova.

Q je na tržištu još od 2013. godine kad su ga pokrenuli prijatelji Filip Ljubić, Dalibor Jurgec i Vedran Tolić. Nalazi se u Zagrebu i trenutno posluje na više od 20 tržišta.