zelena idila

[FOTO] Pobjegnite od vrućeg gradskog asfalta u šumsku hladovinu. Pronašli smo za vas najljepše kolibe i planinske kuće nedaleko od Zagreba

11.07.2021 u 15:50

Bionic
Reading

Iz bogate ponude Booking.coma izdvojili smo pet kuća za odmor, idealnih za bijeg iz grada

Okruženi prirodom, dopustite sebi da na trenutak zaboravite na pandemiju, lockdown, recesiju...

Treehouse Resnice – Mrežnica, Barilović

  • +15
Treehouse Resnice – Mrežnica Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća na drvetu Treehouse Resnice nalazi se u mjestu Barilović. Smještaj uključuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju. Može primiti maksimalno pet gostiju. U okolici je moguće uživati u pješačenju, vožnji bicikla i kanua te pikadu.

Više informacija potražite OVDJE.

Peace of Nature, Slunj

  • +14
Peace of Nature Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća od 78 kvadrata namijenjena je za boravak šest osoba. Ima dvije spavaće sobe, kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom te kupaonicu s tušem. Gosti su je ocijenili s visokih 9,9.

Više informacija potražite OVDJE.

River house Proud Mary, Netretić

  • +6
River house Proud Mary Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Planinska kuća River house Proud Mary ima spavaću sobu, kuhinju s hladnjakom i pećnicom, dnevni boravak te kupaonicu s tušem. Gostima je na raspolaganju oprema za roštilj, a u okolici mogu uživati u pješačenju i vožnji kanuom.

Više informacija potražite OVDJE.

Father's Land, Rakovica

  • +11
Father's Land Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Planinska kuća Father's Land u Rakovici ima 55 kvadrata. Namijenjena je za boravak maksimalno četvero odraslih i dvoje djece. Dosadašnji gosti ocijenili su je s 9,6.

Kuća uključuje spavaću sobu, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećicom i električnim kuhalom te kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.

Više informacija potražite OVDJE.

Country House Novosel, Duga Resa

  • +8
Country House Novosel Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Country House Novosel nalazi se u Dugoj Resi. U sklopu objekta dostupni su besplatno privatno parkiralište i roštilj. Ladanjska kuća sadrži kuhinju s perilicom posuđa, pećnicom i tosterom, kupaonicu s ogrtačima, papučama i besplatnim kozmetičkim priborom, TV ravnog ekrana i DVD uređaj. Okolica nudi razne aktivnosti, poput jahanja, pješačenja, slobodnog penjanja i biciklizma.

Više informacija potražite OVDJE.