investicija od 620 milijuna kuna

[FOTO/VIDEO] Na zapadu Zagreba otvoren novi šoping centar. Pogledajte kako izgleda

26.08.2021 u 15:50

Bionic
Reading

U četvrtak je u Zagrebu otvoren novi trgovački centar 'Z'. Nalazi se u Španskom na zapadu grada. Na više od 75.000 četvornih metara bruto zakupne površine smješteno je više od 60 trgovina

Investitor je tvrtka Sensa nekretnine čiji je jedan od suvlasnika Blaž Pavičić, prijatelj ministra financija Zdravka Marića.

Ostali suvlasnici tvrtke i investitori u šoping centar su Željko Lukač, inače predsjednik Nadzornog odbora tvrtke Nexe, Domagoj Kamenski, direktor Kamgrada koji je i izgradio šoping centar, i Branimir Vuletić.

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Dva dječja igrališta, sportski teren na krovu i vanjski grijani trg koji povezuje trgovački centar Sjever i retail park Jug neke su od posebnosti Z centra u koji je investirano više od 620 milijuna kuna.

  • +23
Velik broj posjetitelja na otvorenju novog trgovačkog centra 'Z' Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Najavljeno je kako će u centru biti trgovine Mohito, Reserved, House, Cropp i Sinsay. Odjeća i obuća bit će dostupne i u poslovnicama brendova CCC, Pepco, KiK i Intersport, a za nakit i modne dodatke bit će zaduženi brendovi Prahir Fine Jewellery, De'llure, HETA i Optika Anda.