moj posao

Evo što se ovaj tjedan nudi na tržištu rada

17.08.2023 u 11:21

Bionic
Reading

U klik, ili dva, do odličnog posla!

Hotel Park iz Splita traži visoko motivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi hotelijerstva. Trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Pomoćni kuhar za pripremu doručka (m/ž). Prednost imaju kandidati s iskustvom rada na sličnim poslovima, a novim kolegicama i kolegama nude konkurentan kompenzacijski paket, mogućnost razvoja i napredovanja, plaćen obrok i odlične kolege koji su uvijek spremni pomoći. Javi im se do 24. kolovoza.

Restoran Fish-delish traži Djelatnika u street food restoranu (m/ž). Posao se sastoji preuzimanja narudžbi od gostiju, komunikacije s gostima i naplate narudžbi. Ako si ambiciozna, odgovorna, uredna i precizna osoba, koja voli raditi u timu i prodavati ukusna i vizualno atraktivna jela, onda si idealan kandidat da postaneš dio njihovog tima. Nude ti edukaciju i strukturirano uhodavanje u posao, ugodnu radnu atmosferu i odlične uvjete rada. Prijave primaju najkasnije do 24. kolovoza. Chix threading bar, prvi Threading bar u Hrvatskoj, te poziva da im se pridružiš u ulozi Šminkera-kozmetičara (m/ž). Prethodno radno iskustvo nije uvjet, opis posla uključuje dnevno i svečano šminkanje, nanošenje trajnog laka, lash lift i threading-oblikovanje obrva koncem, a zauzvrat ti nude edukaciju za potrebe početka rada, ugodnu radnu atmosferu i plaću u rasponu od 850 do 1200 eura te napojnice. Ako su te zainteresirali, javi im se do 27. kolovoza.

U potrazi si za poslom? Ribola traži tebe! Pridruži se njihovom timu u Jelsi, na poziciji: Prodavač (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će komunikativne, ljubazne i predane osobe, a nude ti osiguran smještaj, nagrađivanje radnih rezultata tijekom cijele godine, stimulativna primanja u sezonu, mogućnost profesionalnog napredovanja, pravo na regres, božićnicu i uskrsnicu te odlične kolege. Prijave primaju do 22. kolovoza.

Od svoga osnutka 1949. godine pa do danas, Bobis je postao sinonim za tradiciju, kvalitetu i slatke delicije. S ciljem nastavka uspješnog poslovanja traže savjesnu i odgovornu osobu za rad na poziciji: Voditelj odjela - tehnolog (m/ž). Zašto odabrati baš Bobis? Zato što nagrađuju izvrsnost i daju stimulativna primanja, ulažu u učenje i razvoj zaposlenika, njeguju kulturu zajedništva i rade u pozitivnom radnom okruženju. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 21. kolovo