NEMA SLUŽBENE POTVRDE

Društvenim mrežama se šire uznemirujuće poruke o otrovanim sokovima i vodi

07.11.2023 u 07:11

Bionic
Reading

Društvenim mrežama i raznim grupama masovno su se počele širiti poruke u kojima se upozorava ljude da su neki gazirani sokovi i voda - otrovani. Nema službene potvrde o čemu se radi.

Piše se da je dvoje mladih ljudi u Rijeci završilo u bolnici s teškim ozljedama zbog spaljenog ždrijela i želuca, a navodno u tvornici nisu dobro isprali cijevi od kiseline za pranje.

Za sada nema nikakvih službenih potvrda ovih informacija. Navodno bi tvrtka danas trebala izaći u javnost sa službenim informacijama o slučaju, piše Jutarnji list.

Prema neslužbenim informacijama, policija istražuje događaj koji se dogodio u jednom od riječkih kafića. Rijeka Danas piše da su slučaj podsjeća na događaj iz svibnja kada je Stanku Lakoviću nakon konzumiranja mineralne vode u riječkom restoranu spržen jednjak.

Podsjećaju da je u svibnju ove godine bračni par iz Pule sjeo je na ručak u restoranu te naručio mineralnu vodu koja im je poslužena u bočicama. No, nakon što je Stanko Laković uzeo gutljaj vode, uslijedio je šokantan trenutak.

Iz riječke policije i sjedišta tvrtke koja proizvodi navodno otrovana pića zasad se nisu oglasili, piše Dnevnik.hr.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'