moj posao

Dojadio vam je posao koji radite? Nađite novi uz dva klika

25.05.2023 u 11:09

Bionic
Reading

Donosimo tjedni pregled zanimljivih novih radnih mjesta u ponudi portala Moj posao

Tražiš posao? Ribola, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Dalmaciji, traži motivirane i angažirane Prodavače (m/ž) i Vozače teretnog vozila (m/ž)! Nude ti nagrađivanje radnih rezultata tijekom cijele godine, stimulativna primanja u sezoni, pravo na regres, božićnicu i uskrsnicu, poticajnu radnu atmosferu i odlične kolege. Javi im se najkasnije do 28. svibnja i postani dijelom uspješne priče koja traje već 30 godina. Ribola! Tvoj najbolji poslodavac.

LUSH manufaktura, najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj, zapošljava Referent u službi za kupce (m/ž) i IT sistem administrator (m/ž). Njihov stil rada je fleksibilan, fluidan, pun podrške i autentičan - ako imaš želju potruditi se i isprobati različite stvari, imat ćeš njihovu podršku. Žele da njihovi zaposlenici uživaju dok rade i postavljaju izazove, grade karijeru i podučavaju ih onome što ne znaju, stoga su stvorili kulturu u kojoj je opis tvog posla početna točka, a ne krajnji cilj. Ako želiš raditi u takvom, posebnom okruženju, javi im se do 28. svibnja.

Dream Yacht Croatia, najveća charter tvrtka na svijetu koja se bavi iznajmljivanjem jedrilica i katamarana, zapošljava Tehničara/ Mornara u charteru (m/ž) u charter bazi u ACI Pomer. Opis posla, između ostalog podrazumijeva popravak i održavanje vozila, prijem i informiranje gostiju, primopredaju plovila i odlazak na intervencije, a nude ti stimulativna primanja, odlične uvjete rada i ugodnu radnu atmosferu. Prijave primaju do 1. lipnja.

Lunch, online servis specijaliziran za planiranje, pripremu i dostavu nutricionistički optimiranih obroka na radna mjesta klijenata, traga za Pomoćnim radnikom u kuhinji (m/ž). Nude ti uvijek i bez iznimke dva slobodna dana u tjednu, stabilno radno mjesto s uhodanim timom, osiguran uravnotežen i kvalitetan topli obrok, mogućnost napredovanja već nakon mjesec dana i lijepu radnu atmosferu. Javi im se do 2. lipnja.

Dinamična si osoba? Uživaš u posebnostima terenskog rada? Imaš izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine? Ako su tvoji odgovori potvrdni, odlično ćeš se uklopiti u Franck Grupu! Naime, jedna od vodećih prehrambenih kompanija u regiji traga za Unapređivačem prodaje (m/ž), a novim kolegama nude izazovne i raznolike radne zadatke, razne kompanijske pogodnosti, profesionalni razvoj i napredak te odličnu ekipu! Javi im se čim prije, a najkasnije do 2. lipnja.