FORUM O TRŽIŠTU KAPITALA

Diskutirajte na portalu MojeDionice.com

19.01.2010 u 15:45

Bionic
Reading

Novi forum koji je pokrenuo Portal MojeDionice.com omogućio je ponovno okupljanje forumaša popularnog portala MojNovac (koji je nedavno ugašen) kao i svih ostalih koji žele diskutirati o financijama i dionicama. Forum je pokrenutu suradnji sa sponzorom ICF brokerom, a osim naprednih mogućnosti diskutiranja, donosi i mogućnost blogova

Pokretanjem korisničkog foruma portal MojeDionice.com proširio je financijske podatke i izračune o dionicama s mišljenjima i diskusijama korisnika. 'Burzovni igrači' sada mogu na jednom mjestu dobiti uvid u objektivno i subjektivno stanje tržišta kapitala u regiji.

Forum.mojedionice.com je pokrenut 30. prosinca 2009, a do sada mu se (bez većeg reklamiranja) pridružilo preko dvjesto registriranih članova te ga koristi nekoliko puta više gostiju. S obzirom na to da mu svakodnevno pristupa 10-30 novih članova, očekuje se da će se za dva-tri mjeseca okupiti respektabilna zajednica od nekoliko tisuća članova koje zanimaju financije i dionice.

Najpopularnije diskusije na forumu su diskusije o pojedinim dioničkim društvima (Ingra, Atlantic grupa, Atlantska plovidba, HT...) te komentari trgovanja na Zagrebačkoj burzi. Zanimljive diskusije su i diskusije o tržištima kapitala u regiji (Banjalučka burza, Beogradska burza, Sarajevska burza) kao i diskusije o svjetskim tržištima i forexu gdje su se uključili i forumaši iz drugih država. Teme o osobnim financijama, gospodarstvu i nekretninama su još u začetku i trebaju se popularizirati.