stigao je i to odraditi

Veliki ljubitelj mačaka Baby Lasagna u filmu o Garfieldu

02.05.2024 u 08:40

Bionic
Reading

Glazbena senzacija i vodeći kandidat za osvajanje Eurosonga u Švedskoj 2024., Marko Purišić, u iščekivanju je svog nastupa u Švedskoj. Prije odlaska odradio je svoju prvu sinkronizacijsku ulogu ikada za nadolazećeg Garfielda i dao glas Mauriceu (kojemu u originalu glas daje Snoop Dogg), mački koja će Garfieldu otkriti tajnu o njegovom odbjeglom ocu Vicu

Brojne zvijezde strane i domaće 'posuđuju' svoje glasove likovima iz animiranih filmova, a nerijetko to ističu kao posebno lijepo iskustvo. Time se sad može pohvaliti i Baby Lasagna.

Od 23. svibnja u domaća kina stiže najsimpatičniji mrgud, najdraži ljenivac i najslađa mačka na svijetu – kultni Garfield, a uz glumačku postavu Filipa Riđičkog, Ljubomira Kerekeša, Jadranke Đokić, Ane Begić Tahiri i Slavka Sobina, te Davora Gobca, Gorana Vinčića Vinče i Marka Petrića, u filmu je svoj glas dao i umaški glazbenik.

Podsjetimo, Baby Lasagna je nedavno predstavio i svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo'. Njegov četveronožni ljubimac bio mu je nadahnuće u pisanju hit-pjesme i neodoljiva podrška uz mace Gertrudu i Branku.

nastala ogromna gužva

Baby Lasagna je bio glavna senzacija na izložbi mačaka u Zagrebu

Pogledaj galeriju