reagiranje

Željka Markić: Nikad nisam koristila nasilne metode, Bobanove izjave povreda su mojeg ugleda i časti

20.06.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Na članak pod naslovom 'Nekoliko tisuća u splitskom Hodu, župan Boban žestoko napao Željku Markić', koji je objavljen na tportalu 19. svibnja, putem odvjetnika je reagirala Željka Markić

'Navod iz podnaslova članka 'IMA NASILNE METODE I DOBRO JE POTKOŽENA' je neistinit i netočan te posljedično uvredljiv. Naime, takvim navodom se insinuira da Markić koristi nasilne metode, te je dobro potkožena, iako Markić nikada nije koristila bilo kakve nasilne metode, odnosno, bila dobro potkožena. Iz navedenih razloga takav neistinit i štetan navod predstavlja grubu povredu prava osobnosti Markić.

Navod teksta članka 'Sve u životu ostvario sam demokratskim putem, na izborima, za razliku od njenih nasilnih metoda kojima potkopava i ne uspijeva doći na vlast.' je uvredljiv te u potpunosti netočan i neistinit. Naime, Markić nije sve u životu ostvarila nasilnim metodama kojima potkopava i ne uspijeva doći na vlast, budući da Markić nikada nije koristila bilo kakve nasilne metode, niti je bilo šta potkopavala. Upravno suprotno, Markić je sve u životu ostvarila na legalan i nenasilan način, demokratskim putem, a iznošenjem ovakvih neistinitih, štetnih i difamirajućih navoda Markić želi prikazati isključivo kao osoba sklona korištenju nedemokratskih i nasilnih metoda kojima navodno potkopava, a sve u svrhu dolaska na vlast. Iz navedenog je potpuno jasno da iznošenje ovakvih neistinitih i štetnih navoda predstavlja i očitu povredu imena, ugleda, časti i dostojanstva Markić, te su izrazito difamirajući za Markić., piše u reagiranju na spomenuti članak koje je putem odvjetničkog ureda poslala Željka Markić.

  • +23
Željka Markić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL