BLOG ZELJKA-ANTUNOVIC.COM

Željka Antunović spremna za 'Novi početak'

03.03.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Saborska zastupnica SDP-a Željka Antunović prije nekoliko dana priključila se hrvatskoj blogosferi. Na adresi www.zeljka-antunovic.com smjestio se blog te SDP-ovke, prigodno nazvan Novi početak

Blog Željke Antunović za sada sadrži jedan jedini članak koji vrlo detaljno opisuje odluku saborske zastupnice da krene u 'značajnu promjenu svoje komunikacije s najširom javnošću'.

'Želim svoja razmišljanja podijeliti sa svima vama, progovoriti o onome što ja držim važnim i bitnim. Želim izreći svoje mišljenje o onom što je važno prosječnom građaninu. Bez protokola, bez toga da mi netko drugi određuje temu. I što je moguće konkretnije', ulomak je iz prvog članka Željke Antunović.

U kratkom telefonskom razgovoru Željka Antunović potvrdila nam je da se radi o službenom blogu koji je odlučila otvoriti jer, kako sama navodi, 'nove tehnologije omogućuju direktniju komunikaciju s korisnicima, a upravo osobna komunikacija je način interakcije koji preferiram'. 'Naravno, za ovakav vid kontakta s korisnicima potrebno je imati vremena, a ja ću se svakako ću se potruditi da ga nađem', dodala je Antunović.

Svakako pohvaljujemo potez ove SDP-ovke, no iskreno nadamo se da blog neće ostati na uvodnom članku, datiranom 24. veljače.