POMAHNITALI OSJEČANIN

Zbog prometa urlao na djevojku i prijetio palicom

18.06.2012 u 21:48

Bionic
Reading

Djevojka se automobilom na trenutak zaustavila uz cestu ispred kioska na uglu Šamačke ulice i korza, što je izazvalo burnu reakciju muškarca koji je vozilom naišao iza nje

Prava drama zbivala se večeras iza 19 sati u samom središtu Osijeka, i to zbog – prometnog prekršaja. Djevojka se automobilom na trenutak zaustavila uz cestu ispred kioska na uglu Šamačke ulice i korza, što je izazvalo burnu reakciju muškarca koji je vozilom naišao iza nje. Kulminiralo je to prijetnjama djevojci pa čak i pokušajem napada drvenom palicom na prolaznike koji su htjeli spriječiti veći incident.

'Zaustavio se automobilom paralelno uz njezin, počeo vikati i prijetiti. Djevojka je bila izvan sebe, plakala je, vrištala je, nije mogla pomaknuti vozilo. Nismo mogli gledati sve to, činilo se da će umrijeti od straha', govori bračni par koji se s devetogodišnjom kćeri na biciklima zatekao u blizini.

Nitko se, ogorčeni su oni, nije usudio umiješati, a tvrdili su kako 'znaju s kim imaju posla pa je bolje ne miješati se'. Stvorila se kolona jer je on blokirao promet iz suprotnog smjera, a vozači, mahom navijači koji su krenuli pratiti utakmicu na trgovima i u lokalima, nervozno su trubili.

'Suprug mu je prišao i rekao mu da pusti dijete na miru. Skočio je i kokičar, bilo je strašno', prepričavaju nam. Pomahnitali je muškarac pomaknuo vozilo, pomislili su da je otišao.

'Odjednom smo vidjeli kako se vraća i nosi drvenu palicu. Krenuo je prema mom suprugu, a ja sam se ispriječila pa je odustao', navodi naša sugovornica.

Ubrzo je stigla policija. Nesretna djevojka nije bila u stanju voziti i preparkirati automobil pa je to učinio prodavač kokica. Vozačica je, inače, iz jednog mjesta nedaleko od Osijeka. Od policije večeras nismo uspjeli dobiti informacije o nemilom događaju.