RASTROJENI MUŠKARAC

Zbog ljubavnih problema ispraznio sve lokale u Požegi

19.07.2011 u 16:22

Bionic
Reading

Zbog svojih ljubavnih problema, 37-godišnji je muškarac u subotu pokvario izlazak brojnim Požežanima, a policajcima je dao pune ruke posla

'Postavio sam bombu u jednom lokalu. Morate je pronaći jer će eksplodirati za 42 minute', rekao je 37-godišnjak koji je 40 minuta iza ponoći mobitelom nazvao policiju. Policajci su odmah na teren poslali ekipe koje su pretraživale sve lokale u centru Požege. Iako je situacija mogla biti krajnje opasna jer je to doba kada su gradski lokali prepuni mladih, pokazalo se da je dojava bila lažna.

Nakon potrage za podmetnutom bombom, policajci su krenuli u potragu za muškarcem koji je širio lažne glasine. Utvrđeno je da je riječ o 37-godišnjaku s područja Kutjeva kojemu je policija ubrzo ušla u trag. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je muškarac podigao Požegu na noge zbog osobnih problema, a kako neslužbeno doznajemo, riječ je o ljubavnim jadima.

Osim ljubavnih problema, zaljubljeni 37-godišnjak sada ima i problem sa zakonom. Zbog širenje lažnih i uznemirujućih glasina slijedi mu kaznena prijava te mu prijeti novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine.