PREMINUO U BOLNICI

Zaštitar u Savskoj si pucao u glavu!

09.08.2010 u 14:18

Bionic
Reading

Zaštitar zagrebačke tvrtke danas oko 13 sati na Savskoj cesti pokušao se ubiti najvjerojatnije vatrenim oružjem pri čemu je sebi zadao ozljede opasne po život, doznaje se u zagrebačkoj policiji.Zaštitar je preminuo oko 16.30

Pedesetšestogodišnji zaštitar sudjelovao je u prometnoj nesreći Fininim kombijem koji je prevozio vrijednosne pošiljke na Savskoj cesti nešto prije 13 sati. Hitac u glavu ispalio si je tijekom očevida, te je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu Sestara milosrdnica, gdje je oko 16 sati preminuo.

U policiji kažu da je pucao službenim oružjem koje je imao uza se.

U povodu tragične smrti zaštitara, preminulog danas poslijepodne od posljedica ranjavanja pri pokušaju samoubojstva, Zaštitarska tvrtka Sokol Marić, u kojoj je preminuli radio, uputila je obitelji izraze iskrene sućuti.

Tvrtka Sokol Marić u priopćenju navodi da je riječ o dugogodišnjem djelatniku društva, koji je tijekom svoga rada na raznovrsnim poslovima zaštite više puta pohvaljivan za svoj rad, savjestan i primjeren odnos prema radnim zadaćama, tako da svojim ponašanjem ni u jednom trenutku nije dao naslutiti počinjenje navedenog djela.