RAZMIRICE OKO IVANE HODAK

Zamalo se potukli Pavasović i Vucelić

24.11.2009 u 22:41

Bionic
Reading

Ljubo Pavasović Visković bio je preoteo sada pokojnu Ivanu Hodak od Ivora Vucelića. Sukob dvojice bivših mladića Ivane Hodak u restoranu Sora supruga Ive Majoli ipak nije završio fizičkim obračunom, kako su tvrdili gradski kuloari

U restoranu Sora na 16. katu zagrebačkog nebodera, čiji je vlasnik Stipe Marić, suprug tenisačice Ive Majoli, sa subotu na nedjelju došlo je do verbalnog sukoba dvojice bivših Ivane Hodak, piše Jutarnji list

Iako su se već proširile priče da je odvjetnik Ljubo Pavasović Visković udario šakom u glavu Ivora Vucelića, to su opovrgnuli i Pavasović Visković i Igor Vasić, voditelj restorana, koji je bio očevidac njihova verbalnog sukoba u nedjelju između 00.30 i 1 sat.

Ivor Vucelić

Odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, koji je ondje bio s društvom, u kojem je bio i Ivan Gotovac sa suprugom te još dvije odvjetnice koje su slavile rođendan, a jedna od njih je, kako smo doznali, bila Iva Žitko.

Pavasović Visković potvrdio nam je da je doista bilo verbalnog sukoba s Vucelićem, ali da nema govora o tome da je bilo i fizičkog sukoba.

Sve se, kaže, odvijalo na izlazu iz restorana, gdje su inače bila i dvojica redara, pa nije ni bilo potrebe za njihovom intervencijom. O razlozima verbalnog sukoba Pavasović Visković nije želio govoriti jer je, kako je rekao, previše osoban.

Ono što smo pak uspjeli doznati je da se prvo Pavasović Visković obratio Vuceliću i spočitnuo mu to što je govori o njemu, njegovu pokojnom ocu i Ivani Hodak. Navodno mu je spomenuo i priču o tome da je navodno Vucelić naručivao batinaše da ga prebiju. Ta je priča bila aktualna prošle godine nakon što se raspala veza Ivane Hodak i Ivora Vucelića te kad je Ivana Hodak počela vezu s Pavasovićem Viskovićem.

Na to je Vucelić reagirao psovkom. Prema riječima očevidaca, Pavasović Visković potom je verbalno upozorio Vucelića da “kad već nije mogao na miru ostaviti Ivanu živu nakon što su prekinuli, da je ostavi mrtvu na miru”, a spočitnuo mu je navodno i to što govori o njihovoj bivšoj djevojci.

Da je sve ostalo na verbalnoj prepirci svjedoči i to što redari nisu intervenirali niti je bilo ikakve potrebe za intervencijom policije