PROPAO NAUM

Zagrepčani Roverom u krađu po Slavoniji

23.12.2009 u 14:44

Bionic
Reading

Dvojica Zagrepčana, 37-godišnji D. N. i 33-godišnji Ž. T, uhićeni su nešto prije ponoći u mjestu Brodski Stupnik, nedaleko od Slavonskog Broda, nakon što su ih policajci uhvatili u (ne)djelu

Uhodani dvojac, koji je, kako doznajemo, već otprije dobro poznat policiji po kaznenim djelima krađe, te se večeri uputio iz Zagreba put Slavonije, u namjeri da opljačkaju 200-tinjak kilometara udaljenu benzinsku postaju na autocesti A 3. U nakani ih je spriječila policijska ophodnja.

Naime, Rover zagrebačkih registarskih oznaka, parkiran nedaleko od zatvorene INA-ine benzinske postaje, koja je česta meta pljačkaša, odmah je bio sumnjiv policajcima. Ugledavši potom razbijeno staklo na ulaznim vratima benzinske postaje, policajci su se uvjerili da ih instinkt ne vara.

Provalnika koji je kamenom razbio staklo zatekli su u prodavaonici pri krađi cigareta i ostalih artikala s polica trgovine. Uhićen je na licu mjesta, zajedno sa svojim 33-godišnjim prijateljem, koji ga je čekao u automobilu, te će nad obojicom biti provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojeg slijedi podnošenje odgovarajućih kaznenih prijava.