STRAVIČAN ZLOČIN U BAKRU

Zadavio partnericu pa se izrezao po tijelu

22.10.2011 u 15:01

Bionic
Reading

Ivanku Brcković (34), majku troje djece, golim je rukama zadavio njezin izvanbračni partner Igor Sertić (40), koji se potom izranjavao najvjerojatnije žiletom te se oporavlja u sušačkoj bolnici u Rijeci

Zločin je potresao inače miran grad Bakar, a policija je u kratkom priopćenju navela tek da je u stanu na adresi Senjska ulica 372 u subotu oko osam sati i 30 minuta pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe i ozlijeđeni muškarac koji je prevezen na Hitni medicinski trakt KBC-a Rijeka te da je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Doznajemo da je policiju pozvao sam Sertić, a prizor koji su interventne ekipe zatekle bio je stravičan. Tijelo ubijene žene prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije, pronađeno je na krevetu, a cijeli je stan bio krvav. Njezin partner pokušao si je presuditi zadavši si oštrim predmetom rane po cijelome tijelu, no one su površinske te je izvan životne opasnosti pa će, kada se oporavi, odgovarati za kazneno djelo ubojstva.

Par je u iznajmljenom stanu u Bakru živio godinu dana, a oboje su iz Slavonije, gdje su ostavili svoje supružnike i maloljetnu djecu, ona troje, a on dvoje. Sertić je djecu, suprugu i majku, neslužbeno doznajemo, ostavio nakon što je ondje prodao kuću te je novac nemilosrdno trošio na provode, a Brcković se bavila sezonskim poslom u turizmu.

Motiv za ubojstvo ljubavnice, s kojom je u drugom gradu započeo novi život, zasad je nepoznat, no zbog prekinutog života Ivanke Brcković tuguje njihovo rodno Suhopolje, a stanovnici Bakra su zaprepašteni.